IMATE PITANJE? KLIKNITE!
Pon - Pet: 8:00 - 16:00
Sub-Ned: Zatvoreno
Telefon
+385 35 401 231
Naselje Slavonija I 4/6
Slavonski Brod

Ponešto o nama...

Naša priča...

01.listopada 1992. je otvoren obrt Geodetske usluge Darko Agotić, za pružanje geodetskih usuga na području brodsko-posavske županije....
Image

Osnovna vodilja poslovanja je od samog početka kvaliteta usluge i profesionalan odnos sa klijentima. Obrt je pokrenut sa jednim zaposlenikom, da bi nakon nekoliko godina broj zaposlenih porastao na dvoje.
09.lipnja 1995. uz obrt otvorena je tvrtka GEOBIRO, geodetske usluge d.o.o. koja je aktivno započela s radom 14.08.2012.godine nakon dobivene Suglasnosti za obavljanje geodetskih poslova od Državne geodetske uprave.
Danas uredno posluju i obrt i tvrtka sa postupnom tendencijom prijenosa poslovanja na tvrtku zbog praktičnijeg poslovanja i zakonskih propisa vezanih za rad ovlaštenih inženjera geodezije.

GEOBIRO, geodetske usluge d.o.o. nalazi se na istoj adresi još od osnutka obrta 1992.godine , a od početka aktivnog rada poduzeća 2012.godine kontinuirano povećavamo broj zaposlenih koji danas iznosi šest zaposlenika.

Ponosni smo na naš kontinuitet poslovanja i kvalitetu pružene usluge koja je naša najbolja reklama i garancija opstanka na tržištu. Koristimo isključivo najkvalitetniju geodetsku opremu. Dugi niz godina smo koristili opremu japanskog proizvođača SOKKIA, a od 2012. godine postupno prelazimo na opremu švicarskog proizvođača LEICA koji je vjerojatno najpouzdaniji proizvođač geodetske mjerne opreme u svijetu.

Misija...

Image
Image
Image
Image
Image

Korištenje najkvalitetnije opreme je preduvjet za pouzdanost prikupljenih podataka.

Pažljivi odabir profila zaposlenika koji će se prilagoditi našem radnom kolektivu. Zajedništvo i timski rad su osnovni preduvjet za uspješne projekte. Naši zaposlenici su raspoređeni na radne zadatke sukladno njihovoj stručnosti i preferencama, u cilju maksimalnog poboljšanja radnog procesa i zadovoljstva radnika.

Visoka razina kontrole usluga prije predaje klijentima je garancija kvalitete.

Među prvima smo u implementaciji novih zakonskih propisa s kojima radimo kako bismo našim klijentima pružili najkvalitetnije savjete i stručnu pomoć.

Konstantan rad na uvođenju novih metoda rada u naš sustav radi optimalizacije radnih procesa i povećanja konkurentnosti.

Naša vizija

 

 

Biti sinonim za kvalitetu usluge

 Biti najpoželjniji poslodavac u našoj djelatnosti sa zdravim radnim kolektivom

Vodeći Tim

Lideri našeg kolektiva su visoko educirani stručnjaci u svom području rada...
Darko Agotić
Darko AgotićDirektor
Adam Agotić
Adam Agotić ovl.inž.geod
Ivona Domović
Ivona DomovićSuradnik, ovl.inž.geod
Krunoslav Agotić
Krunoslav AgotićAdministrator

Geobiro, geodetske usluge d.o.o.

Naselje Slavonija I 4/5

35 000 Slavonski Brod

Hrvatska

BILTEN:

© 2017 Geobiro Geodetske Usluge. All Rights Reserved.